VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Salon de Toilettage Cani Unici - Danielle Van Cauteren

Néerlandais
Anglais

Description du salon de toilettage

Voordat de trimbeurt begint, maken we eerst persoonlijk kennis. Vooral bij een eerste bezoek hechten we veel waarde aan het leren kennen van uw trouwe viervoeter. We nemen uitgebreid de tijd om vragen te stellen over de persoonlijkheid en het gedrag van uw hond, om een vertrouwde omgeving te creëren. Het is voor ons cruciaal dat de behandeling in alle rust plaatsvindt, aangezien sommige honden gevoelig kunnen zijn voor nieuwe aanrakingen of geluiden. Onze aanpak is daarom bewust kalm en doordacht, vooral bij de eerste afspraak, wat kan betekenen dat deze sessie wat meer tijd in beslag neemt. De behandeling begint met een zorgvuldige wasbeurt, waarbij we specifieke shampoo gebruiken die past bij de vacht van uw hond. We zorgen ervoor dat elke plek zorgvuldig gewassen wordt, gevolgd door een conditioner die het kammen vergemakkelijkt. Vervolgens drogen we de vacht met onze professionele föhn, die ingesteld kan worden op verschillende snelheden om het comfort van uw hond te garanderen, zelfs als hij stress ervaart. Het knippen en/of scheren gebeurt volledig volgens uw wensen. Het verwijderen van haar in de oren en tussen de poten behoort standaard tot de verzorging, net als het knippen van de nagels indien nodig. U beslist echter altijd zelf over de uitvoering van specifieke wensen. Voor honden die niet goed reizen of eigenaren zonder vervoer bieden wij ook de service aan om op locatie te komen. Voor afspraken binnen een straal van 10 km brengen we geen reiskosten in rekening. Voor langere afstanden vragen we een kleine vergoeding van €0,50 per kilometer.

Nos engagements envers le bien-être animal

Bij Cani Unici zetten we ons volledig in voor het welzijn van honden door te focussen op een uitstekende verzorging van uw trouwe viervoeter. Ons doel is om een omgeving te creëren waar zowel honden als hun baasjes zich op hun gemak voelen, gesteund door onze diervriendelijke benadering in elke situatie. Ik geloof sterk in een persoonlijke, één-op-één aanpak tijdens de verzorgingssessies. Met mijn expertise in de kynologie ben ik uitstekend uitgerust om af te stemmen op de uiteenlopende behoeften en gedragingen van diverse hondenrassen, wat resulteert in een ontspannen ervaring voor zowel hond als baasje.

Daarnaast bied ik asielhonden de mogelijkheid om op regelmatige basis gratis verzorging te ontvangen, als onderdeel van mijn toewijding aan dierenwelzijn en de gemeenschap. Ik moedig eigenaren ook aan om hun hond voor een bezoek aan het trimsalon uit te laten, zodat hij zo ontspannen mogelijk aan de verzorging kan beginnen. Het is belangrijk dat eigenaren vooraf nadenken over hun wensen en deze duidelijk communiceren voor de behandeling begint. Dit alles onderstreept onze inzet voor het welzijn van de dieren en de wens om een positieve en zorgzame ervaring te bieden aan elke hond en zijn eigenaar die onze salon bezoekt.

Services offerts

Coupe des ongles
15min
Coupe des ongles
15min
Toilettage complet
90min
Séance découverte gratuite (chiot < 6 mois) - petit
60min
Coupe des ongles
15min
Toilettage complet
120min
Séance découverte gratuite (chiot < 6 mois) - moyen
60min
Coupe des ongles
15min
Toilettage complet
180min
Séance découverte gratuite (chiot < 6 mois) - grand
60min
Accoutumance du chiot
Tonte
Brossage
Coupe ciseaux
Débourrage
Traitement des poils
Nettoyage des yeux et des oreilles
Soin anti-puces
Bain
Trimming
Temps supplémentaire pour les chiens anxieux
Vidage des glandes anales
Démêlage

Informations pratiques

Nombre de Toiletteurs

1

Animaux acceptés

Chats, Chiens, Lapins

Accepte de nouveaux clients

Oui

Vente d’accessoires ou autre

Non

Rendez-vous en ligne

Oui

Méthodes de paiement

Cash, Payconiq

Parking

Oui

Visites à domicile

Oui

Self dog wash

Non

Formations

Diploma Hondentrimmer, 2020 (Syntra)

Contact

Téléphone

-

GSM

+32493336454

Site Web

Adresse

6 Heirlandstraat, 9160, Lokeren
...
Laat gerust je hond nog eens uit voor zijn bezoek aan het trimsalon. Zo kan hij relaxed de verzorging ondergaan. Ook is het belangrijk dat het baasje vooraf goed nadenkt over zijn wensen en deze dan goed duidelijk maakt vooraf aan de behandeling.

Horaires

Lundi

Mardi

10:00 - 20:00

Mercredi

10:00 - 20:00

Jeudi

10:00 - 20:00

Vendredi

10:00 - 20:00

Samedi

10:00 - 20:00

Dimanche

Prenez votre rendez-vous en ligne
Renseignez les informations suivantes
1
Type d'animal
Chats
Chiens
Lapins
2
Service
3
Toiletteur
4
Choisissez une heure
Veuillez répondre aux questions ci-dessus pour apercevoir l'horaire
dim.
14 avr.
11:30
12:30
13:30
14:30
lun.
15 avr.
11:30
12:30
13:30
14:30
mar.
16 avr.
11:30
12:30
13:30
14:30
Recherches associées