Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
FR
-
NL
Chiots
Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
Articles
FR
-
NL
Retour

Élevage de Boerboel en Belgique

A propos de l'élevage

Nous sommes un élevage familial de Boerboel. En tant qu'éleveur responsable, nous avons signé la charte d’éthique Tipaw et nous mettons un point d'honneur sur la santé de nos chiens et chiots en répondant à des critères spécifiques pour assurer leur bien-être.
Wij zijn een jong koppel die wat dieren heeft thuis en af toe kweken we ermee. We hebben onder andere sierkippen, eenden, sierfazanten,.. Maar we houden ons vooral bezig met het fokken van springpaarden. Nu hebben we ook éénmalig een nestje gekweekt met onze boerboel. Omdat het altijd leuk is om nieuw leven in huis te hebben en omdat het ons wel leuk leek om dit eens te doen.

Où grandissent les chiots avant d'être adoptés ?

De pups staan nu in huis in de keuken/leefruimte tot ze 2-3 weken zijn en echt beginnen rondkruipen. Dan gaan ze naar een aparte kamer in huis waar ze kunnen spelen en ravotten zoveel ze willen, en toch gewoon zijn aan de huiselijke geluiden.

Logement des chiens ?

Als wij gaan werken zitten, zitten ze in de stallen. Als we thuis zijn zijn ze altijd bij ons. zijn we buiten, zijn ze ook buiten. Zijn we binnen, zijn ze ook binnen. Slapen doen ze binnen in huis in hun bench. Nu met de pups zit de mama met de pups altijd in huis. Tenzij de mama eens haar benen wil strekken en naar buiten wil.

Sélection des parents des chiots ?

vooral karakter. Wij willen geen gevaarlijke honden kweken, waar niemand bij kan komen. Wij willen vooral brave huishonden fokken die toch waaks genoeg zijn. Maar bij de boerboel zit dit er automatisch in en moet je niet extra gaan stimuleren. wat ook belangrijk is, is dat de ouderdieren gezond zijn. Als laatste punt waar wij naar kijken is of ze complementair zijn met onze teef. Zodat we haar mindere punten verbeteren met de positieve punten van de reu.

Travail avec les chiots ?

De pups groeien op in huis. Dus zullen ze gewoon zijn aan stofzuiger, wasmachine, dampkap, douche, bad, poetsen,... Verder zullen de pups ook andere honden zien. We hebben ook een Kat in huis die ze zullen gewoon zijn. Als ze wat ouder zijn mogen ze ook buiten spelen en daar zullen ze wel eens een kip zien passeren of een paard of vogels. De kindjes van de buren zullen ook wel nog op bezoek komen om met de pups te spelen. Met de boerboel ben ik 1 jaar naar de hondenschool geweest. Nu gaan we er nog af en toe mee gaan wandelen en ze zijn altijd bij ons als we buiten aan de paarden aan het werken zijn.

Chiot(s) à vendre par l’élevage

Vous souhaitez acheter un chiot de l’élevage ? Tous leurs chiots sont indiqués ci-dessous. Si vous ne voyez pas de photo de portée, aucune portée n’est prévue pour les prochains mois. Pour parcourir les chiots Boerboel à vendre des autres éleveurs responsables, rendez-vous en bas de page.

Race(s) élevées

Boerboel : caractère, fragilité et conseil d’éducation

Connaissez-vous le caractère du Boerboel ? Renseignez-vous suffisamment sur la race que vous souhaitez adopter. Cliquez sur la race concernée pour découvrir les fiches descriptives complètes du Boerboel
Voir détails
Prenez contact avec cet élevage
Inactif

Dernière connexion

Il y a 2 an(s) et 8 mois

Numéro d'agrément

Vérifié

Type d'éleveur

Occasionnel

Langues parlées

Néerlandais

Localisation

Belgique - Flandre-Occidentale
Un animal n’est pas un jouet !

Acheter un chiot est un réel investissement en temps et en argent ! Trouver le chiot qui vous correspond prend du temps, des recherches et de la patience. Pour choisir la race, l’éleveur et le chiot qui correspondent le mieux à vos attentes, lisez attentivement nos conseils.

Autres élevages de Boerboel

Voici les éleveurs responsables de Boerboel inscrits sur Tipaw.

card-item-image

Staffordshire Bull Terrier, Boerboel

Belgique - Province de Limbourg
Pedigree FCI
Néerlandais, Anglais