Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
FR
-
NL
Chiots
Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
Articles
FR
-
NL
Retour

Élevage de Schipperke et Chihuahua poil long en Belgique

A propos de l'élevage

Nous sommes un élevage familial de Schipperke et Chihuahua poil long. En tant qu'éleveur responsable, nous avons signé la charte d'éthique Tipaw et nous mettons un point d'honneur sur la santé de nos chiens et chiots en répondant à des critères spécifiques pour assurer leur bien-être.
De hondjes worden groot gebracht in huiselijke sfeer ; iedereen van het gezin helpt mee . Zijn gewend aan allerlei huishoudelijk geluiden in en buitenshuis,worden ook gewend gemaakt om mee te gaan in de auto. Zijn bij vertrek zeer sociaal en reeds zindelijk en kunnen omgaan met honden, katten papegaaien en pony's en natuurlijk ook kinderen van gelijk welke leeftijd. Vind ik persoonlijk dat een hondje nog niet geschikt is op 8 weken om te vertrekken, dan gaat dit hondje niet buiten vooraleer het gezond en wel is en geschikt om te vertrekken. En voel ik de klik niet met de adoptant of zie ik dat het hondje na een tijdje nog angstig is bij de adoptant, gaat het niet mee. We zijn hobbykwekers en hebben niet altijd nestjes.

Où grandissent les chiots avant d'être adoptés ?

Thuis in huiselijk kring

Logement des chiens ?

in huis en kunnen vrij in en uit

Sélection des parents des chiots ?

gezondheid, lief karakter en natuurlijk ook uiterlijk

Travail avec les chiots ?

Mijn puppy's worden sociaal gemaakt voor bezoek zowel kinderen, jonge mensen als oudere mensen. Worden ook samen opgevoed met de andere honden en ook met katten, papegaaien en pony; zodat ze zeker kunnen omgaan met allerlei dieren. spelen, wandelen, gaan veel mee op reis nemen met de mobilhome

Chiot(s) à vendre par l'élevage

card-item-image
badge

Chiots Schipperke

1.250€
Belgique - Flandre-Orientale

Avis sur l'élevage

5
2 avis

Propreté de l'élevage

Contact humain

Qualité du suivi

Bien-être des chiens

reviewer profile image
Helena B.
Deze was heel vriendelijk,heeft ons alles uitgelegd, ze heeft zelfs een hulp brief meegegeven, waar instaat hoe de hond te begrijpen,en hoe t beste te reageren op de hond. Het was er heel proper en de honden hebben een geweldige vrijheid. De honden zien er proper en verzordd eruit ook de omgeving waar zij vertoeven. We kregen alle paperassen mee inentings boek en ectr , zak eukanuba brokken en een touw speeltje voor onze pup. Deze fokker voelt liefde voor de dieren ,ik raad zeker mensen aan om bij deze fokker een dier aan te schaffen
04/09/2023Achat d'un chiot
breeder profile image
Réponse de l'éleveur
Dankuwel, Helena voor de mooie review. Ik wens je veel succes met Apollo en je weet het, altijd welkom
22/09/2023
reviewer profile image
christine V.
Bedankt Carine, wij zijn zeer blij met de aankoop van ons schipperke, Rey. Ze doet het heel goed en wij merken dat ze geen probleem heeft met socialiseren naar andere dieren en ook voor kinderen is ze super lief. Ze past zich ongelooflijk goed aan want we proberen ze zo veel mogelijk overal mee naar toe te nemen.
30/10/2019Achat d'un chiot
Prenez contact avec cet élevage
Très actif

Dernière connexion

Il y a 1 jour(s)

Numéro d'agrément

Vérifié

Type d'éleveur

Amateur

Langues parlées

Néerlandais, Français, Anglais

Adoption(s) vérifiée(s)

5+

Localisation

Belgique - Flandre-Orientale
Un animal n'est pas un jouet !

Acheter un chiot est un réel investissement en temps et en argent ! Trouver le chiot qui vous correspond prend du temps, des recherches et de la patience. Pour choisir la race, l'éleveur et le chiot qui correspondent le mieux à vos attentes, lisez attentivement nos conseils.

Chiots Schipperke et Chihuahua poil long à vendre

Voici les chiots et portées disponibles des autres éleveurs responsables

Autres élevages de Schipperke et Chihuahua poil long

Voici les éleveurs responsables de Schipperke et Chihuahua poil long inscrits sur Tipaw.