Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
FR
-
NL
Chiots
Chiots disponiblesRacesComparateur racesJ'ai une portée
Articles
FR
-
NL
Retour

Élevage de Hovawart en Belgique

A propos de l'élevage

Nous sommes un élevage familial de Hovawart. En tant qu'éleveur responsable, nous avons signé la charte d'éthique Tipaw et nous mettons un point d'honneur sur la santé de nos chiens et chiots en répondant à des critères spécifiques pour assurer leur bien-être.
Onze hovawarts hebben Europese paspoorten en FCI stambomen en hebben alle gezondheids- en karaktertesten doorlopen volgens de regels van de Belgian Royal Canine Society (KMSH / Saint Hubert). Wij zetten sterk in op een goede socialisatie, de pups worden in huis midden het gezin geboren en naast de mama, helpen ook de oma en overgrootmoeder mee in de opvoeding. 4 generaties hovawarts samen. Wij geloven sterk in een zachte, positieve én consequente aanpak, waarin een hechte connectie en het liefdevol samenleven centraal staan.

Où grandissent les chiots avant d'être adoptés ?

Huis en tuin

Logement des chiens ?

In huis, we hebben ook een grote tuin (vierkantshoeve met grote speelweide).

Sélection des parents des chiots ?

Onze honden hebben HD A heupen, ogen vrij van afwijkingen en zijn getest op DM. Daarnaast hebben ze ook allemaal hondenshows gelopen en daar de scores 'excellent' en verschillende CAC's en BOB's behaald. Voor de zoektocht naar een geschikte reu kijken wij steeds naar een goede genetische combinatie (geen inteelt, +5 generaties), ook honden met HD A heupen, DM en ogen getest, eveneens goede showresultaten maar naast de gezondheid vinden wij de karakters nog het belangrijkst. Wij fokken geen hovawarts van werklijnen maar eerder met zachtere karakters. *toch is een hovawart geen 'gemakkelijke' hond. We zijn dan ook selectief in het zoeken naar geschikte kandidaten.

Travail avec les chiots ?

Zoals reeds aangegeven met de rest van onze hovawart familie én aangezien wij ook een professioneel hondenpension uitbaten, maken de pups ook kennis met alle andere mogelijke rassen nog voor ze naar hun nieuwe gezin gaan. Wij organiseren ook verschillende uitstapjes, waarop de pupkanditaten mee uitgenodigd worden. Socialiseren met de andere hovawarts en de pension vrienden hier aanwezig. 4 generaties hovawarts leven harmonieus samen en zorgen allemaal mee voor de pups. We hebben een groot hindernissenparcours voor de sensomotorische ontwikkeling van de pups. We nemen de pups ook mee op uitstapjes (naar een indoor snuffel / speeltuin, kinderboerderij, naar het bos, naar het zwembad..).

Chiot(s) à vendre par l'élevage

card-item-image
badge

Chiots Hovawart

2.000€
Belgique - Flandre-Orientale

Avis sur l'élevage

Prenez contact avec cet élevage
Très actif

Dernière connexion

Il y a 4 jour(s)

Numéro d'agrément

Vérifié

Type d'éleveur

Occasionnel

Langues parlées

Néerlandais

Localisation

Belgique - Flandre-Orientale
Un animal n'est pas un jouet !

Acheter un chiot est un réel investissement en temps et en argent ! Trouver le chiot qui vous correspond prend du temps, des recherches et de la patience. Pour choisir la race, l'éleveur et le chiot qui correspondent le mieux à vos attentes, lisez attentivement nos conseils.

Chiots Hovawart à vendre

Voici les chiots et portées disponibles des autres éleveurs responsables

Autres élevages de Hovawart

Voici les éleveurs responsables de Hovawart inscrits sur Tipaw.