VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL

Toiletteurs à Eeklo

Oui
Non
5km
10km
20km
30km
50km
100km
Allemand
Anglais
Espagnol
Français
Italien
Néerlandais
pro-profile-image
Deborah Pet Care Salon de Toilettage

Trimsalon voor honden en katten, konijnen en cavia. Hondenverzorging, kattenverzorging. Ontwollen honden en katten. Oortjes en oogjes, pootjes en nagels verzorgen van honden en katten. Plukken van honden en katten. Konijnen en cavia’s uitkammen.

Van klein tot groot. Zowel jong als oude diertjes worden met de nodige liefde en vakkennis verzorgt.

21km, Oostkamp
Néerlandais
pro-profile-image
Trimsalon Canino Salon de Toilettage

Valérie is een gediplomeerd trimster met meerdere jaren ervaring, die eveneens aan de slag is geweest als dierenartsassistente. Sinds december 2020 wordt de focus 100% gelegd op haar grootste passie, het trimmen van honden.

Nu actief in Eke-Nazareth (grens De Pinte) met geheel vernieuwde trimfaciliteiten.

Niettegenstaande alle honden welkom zijn, is Canino gespecialiseerd in o.m. Engelse Cocker Spaniëls.

Het correct trimmen van de vacht is haar prioriteit, maar er wordt wel degelijk ook rekening gehouden met de wensen van de klant.

Raadpleeg via Instagram alvast eens de pagina’s noa_englishcockerspaniel en trimsaloncanino (op Facebook Trimsalon Canino) om kennis te maken met haar werk als trimster en hondenfotografe.

Jouw hond wordt met veel liefde en zorg behandeld en krijgt steeds de volledige aandacht. Canino is enkel op zoek naar tevreden klanten.

Heb je nog vragen? Contacteer gerust Valérie via ‘Contactgegevens verkrijgen’.

Hopelijk tot snel!

24km, Eke-Nazareth
Néerlandais
Zelda & Zo Salon de Toilettage

Mijn naam is Lieselotte, 28 jaar jong, gediplomeerd hondentrimster met reeds ervaring in de sector. Heel mijn leven ben ik omringd geweest door honden, groot en klein. Vandaar de passie voor deze lieve viervoeters !

Zelf ben ik eigenaar van een Shiba Inu en een mix langharige chihuahua. Mijn salon werd dan ook vernoemd naar één van mijn honden ‘Zelda’, wat ook geluk betekent.

Een trimbeurt bestaat uit de volledige behandeling inclusief het reinigen van de oren/ogen en het knippen van de nagels. Als trimmer inspecteer ik de huid en vacht grondig, waardoor er sneller kwalen of gezondheidsproblemen kunnen vastgesteld worden.

Bij Zelda&Zo kan u ook terecht voor een gewenning of puppygewenning, hierbij worden de handelingen van een trimbeurt toegepast, om zo jouw hond rustig te laten kennismaken met de materialen en geluiden.

NB: De prijs van een puppygewenning krijgt u als korting voor uw volgende sessie!

Bij ons kan je ook terecht voor trimbenodigdheden met bijhorend advies en er zijn ook lekkere snacks te verkrijgen!

Als hondenliefhebber staat verzorging en gezondheid voorop, daar speelt trimmen dus een belangrijke rol in, maar ook de noden van de hond. Het is belangrijk dat de hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens een trimbeurt, dat is mijn doel !

Ik vind het ook belangrijk om één op één contact te hebben met zowel het dier als het baasje, om zo de nodige uitleg te bieden.

De diensten die ik verleen gaan uiteraard om vachtverzorging van alle types. Elke vacht is anders en heeft dus eigen specifieke noden.

Naast de technieken zijn ook de producten belangrijk. De verzorgingsproducten worden gekozen op maat van elk vachttype.

27km, Laarne
Néerlandais, Anglais

Autres toiletteurs dans la région

...