VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL

Toiletteurs à Harelbeke

Oui
Non
5km
10km
20km
30km
50km
100km
Allemand
Anglais
Espagnol
Français
Italien
Néerlandais
pro-profile-image
Pootjes & Co Salon de Toilettage

Bij Pootjes & co zijn alle honden en katten welkom, zowel groot als klein. Het is gelegen te Meulebeke, op een boerderij.

Ik behaalde mijn diploma's als hondentrimmer en kattentrimmer bij Syntra. Regelmatig volg ik ook workshops om me bij te scholen.

Gezien het trimsalon op een boerderij gelegen is, is er ruime parking en mogelijkheid om de hond uit te laten. Voor grote honden krijg ik hulp van mijn man, zodat de trimbeurt vlotter kan verlopen. Het is eveneens mogelijk om uw hond of kat aan huis te laten trimmen (wanneer deze teveel stress ervaart om naar het trimsalon te gaan of wanneer het voor u moeilijk is om uw huisdier te brengen).

Honden worden hierbij gewassen in een gootsteen, het bad, de douche of buiten met een tuinslang. (als wassen bij u thuis niet lukt is het ook mogelijk om met een droogshampoo de vacht op te frissen) Alle nodige materialen breng ik mee. Het enige wat nog nodig is, is een stopcontact en een ruimte met voldoende licht.

Ook ophalen en terugbrengen van uw hond of kat is mogelijk mits een vergoeding (€5).

Het trimmen aan huis / ophalen en terugbrengen van uw hond of kat is mogelijk voor volgende gemeenten: Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ingelmunster, Tielt, Izegem, Ardooie, Wielsbeke, Dentergem, Harelbeke, Lendelede, Roeselare, Wingene.

Gelieve mij hiervoor via mail of telefoon te contacteren, contactgegevens kunt u aan de onderkant van dit profiel terugvinden.

14km, Meulebeke
Néerlandais
pro-profile-image
Trimsalon Canino Salon de Toilettage

Valérie is een gediplomeerd trimster met meerdere jaren ervaring, die eveneens aan de slag is geweest als dierenartsassistente. Sinds december 2020 wordt de focus 100% gelegd op haar grootste passie, het trimmen van honden.

Nu actief in Eke-Nazareth (grens De Pinte) met geheel vernieuwde trimfaciliteiten.

Niettegenstaande alle honden welkom zijn, is Canino gespecialiseerd in o.m. Engelse Cocker Spaniëls.

Het correct trimmen van de vacht is haar prioriteit, maar er wordt wel degelijk ook rekening gehouden met de wensen van de klant.

Raadpleeg via Instagram alvast eens de pagina’s noa_englishcockerspaniel en trimsaloncanino (op Facebook Trimsalon Canino) om kennis te maken met haar werk als trimster en hondenfotografe.

Jouw hond wordt met veel liefde en zorg behandeld en krijgt steeds de volledige aandacht. Canino is enkel op zoek naar tevreden klanten.

Heb je nog vragen? Contacteer gerust Valérie via ‘Contactgegevens verkrijgen’.

Hopelijk tot snel!

29km, Eke-Nazareth
Néerlandais

Autres toiletteurs dans la région

...