VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL

Vaccination à Alveringem

Oui
Non
5km
10km
20km
30km
50km
100km
Allemand
Anglais
Espagnol
Français
Italien
Néerlandais
pro-profile-image
Cabinet Vétérinaire Katty Baudout

Voor spoedgevallen of indien de online beschikbare tijdstippen voor u niet passen, aarzel niet om te bellen (contactgegevens beschikbaar hieronder).

Dierenartsenpraktijk Katty is een jonge dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in regio Middelkerke/Oostende. Onze klanten en hun lieve viervoeters kunnen bij ons terecht voor consultaties, verdere onderzoeken en chirurgische ingrepen.

We staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak. Dierenarts Katty beschikt over moderne apparatuur(eigen in huis LABO, RX, Echo etc.) en biedt altijd uitgebreid onderzoek en advies. We bestaan momenteel uit 2 dynamische jonge dierenartsen en 1 parttime stagiair, maar zijn nog op zoek naar 1 of meerdere leuke collega’s om ons team te versterken. Wij zijn gelegen in het shoppingcentrum van Middelkerke en zijn vlot te bereiken zowel vanuit Oostende als Westende (maximum 8 minuten rijden). Wij voorzien gratis parkeerplaats voor de praktijk.

Afgestudeerd als dierenarts in 2015, ben ik vol enthousiasme ervaring gaan opdoen in het buitenland. Na gewerkt te hebben in Frankrijk (Parijs) in een klein huisdierencentrum met verschillende collega’s had ik toch de drang mijn carrière verder te zetten aan de kust in België.

Vooraleer ik gestart ben als dierenarts in meerdere praktijken (gecombineerd) in regio Middelkerke, Oostende en Brugge; kriebelde het toch nog om mee te werken aan een project in het buitenland. Zo heb ik als vrijwillige dierenarts voor de organisatie Darwin Animal Doctors enkele maanden in Ko Tao (Thailand) operaties uitgevoerd bij vele straathonden en straatkatten in functie van hun welzijn en om de populatie straathonden en katten in te perken.

Na de nodige ervaring opgedaan te hebben heb ik besloten nog een specialisatie te starten aan de Universiteit van Gent die bijna afgerond is. Gedreven en gepassioneerd door mijn vak streef ik naar continue bijscholing. Wij zijn een gloednieuwe moderne dierenartsenpraktijk die professioneel te werk gaat en waar onze liefde en empathie voor onze lieve huisdieren primeert!

21km, Middelkerke
Néerlandais, Français, Anglais

Autres vétérinaires dans la région

...