VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL

Vétérinaires à Knesselare

Oui
Non
5km
10km
20km
30km
50km
100km
Allemand
Anglais
Espagnol
Français
Italien
Néerlandais
pro-profile-image
Cabinet Vétérinaire Karen Verdegem

De praktijk heeft een cat-friendly label. We doen er dus alles aan om het voor u en je kat zo aangenaam mogelijk te maken. Een katje krijgt de kans om rond te lopen in de consuleruimte, er is krab- en schuilgelegenheid aanwezig. Ook in de hospitalisatie wordt ervoor gezorgd om het zo aangenaam mogelijk te maken voor je dier.

Er is een ruime parking ter beschikking en in de wachtzaal is er een kattenparkeerplaats om een verhoogd gevoel van veiligheid te voorzien, zeker bij aanwezigheid van honden.

Er wordt voldoende tijd vrijgemaakt per consult om aan degelijke en eerlijke geneeskunde te kunnen doen met voldoende preventief advies!

Ben naast dierenarts ook gecertificeerd Cat Coach en Animal Behavior Technician.

11km, Lievegem
Néerlandais, Anglais
Cabinet Vétérinaire De Harlekijn

Ikzelf studeerde af in 2008 en heb in verschillende praktijken in binnen en buitenland gewerkt alvorens neer te strijken in De Harlekijn. 

Intussen ben ik al tien jaar het vertrouwde gezicht van de praktijk. Naast de eerstelijnsdiergeneeskunde kan je bij mij ook terecht voor gedragstherapie. Ik behaalde in 2014 een postgraduaat Toegepast Diergedrag na een tweejarige opleiding aan het KaHo te Sint-Niklaas. Ik school me voortdurend bij op alle vlakken en heb een grote interesse in onder meer chirurgie en dermatologie. Ook titeren komt aan bod in de praktijk. In mijn vrije tijd geniet ik van het leven samen met mijn hond en drie katten.

Mijn visie bestaat erin om volgens de regels van de diergeneeskunde een optimale service te kunnen bieden, rekening houdend met zowel de noden van het dier als die van de eigenaar. Wederzijds vertrouwen met u als eigenaar is dan ook essentieel om tevreden klanten en huisdieren te bekomen. Ik sta steeds open voor suggesties waar er verbetering mogelijk is.

18km, Drongen
Néerlandais

Autres vétérinaires dans la région

...