VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL

Vétérinaires à Merchtem

Oui
Non
5km
10km
20km
30km
50km
100km
Allemand
Anglais
Espagnol
Français
Italien
Néerlandais
pro-profile-image
Cabinet Vétérinaire DAP Semey Hendrix

Dierenartsenpraktijk kleine huisdieren, vogels en exoten. Ruime kennis en ervaring. Er wordt op afspraak gewerkt waardoor u en uw huisdier centraal staan. Wij houden van een persoonlijke aanpak en opvolging van uw huisdier. De praktijk beschikt over moderne apparatuur waardoor de meeste onderzoeken en ingrepen mogelijk zijn. Wij zijn steeds bereikbaar en aanspreekbaar om u met raad en daad bij te staan.(7/7)

Dierenarts Manu Hendrix.

Als geboren Vilvoordenaar ben ik reeds actief als dierenarts te Vilvoorde sinds 2002. Ik hou van het persoonlijk contact met de eigenaar en neem graag de tijd voor u. Ik mag als een zuivere kleine huisdierenarts aanzien worden. Bijzondere interesse is er steeds geweest voor chirurgie en kattendiergeneeskunde. Ik ben jarenlang actief geweest in deze werkgroepen en er wordt nog steeds in deze vakgebieden bijgeschoold. 

Dierenarts Luc Semey.

Ik probeer steeds telefonisch bereikbaar te zijn omdat ik direct contact belangrijk vind. Ik verzorg naast de kleine huisdieren ook vogels en exoten. Ik ben te vinden in de praktijk te Vilvoorde en heb daarnaast ook een praktijk te Grimbergen waar u ook in het weekend terecht kan. Ik ben ook jaren actief geweest in de werkgroepen voor exotische dieren en vogels.

10km, Grimbergen (Semey)
Néerlandais, Français, Anglais
pro-profile-image
Cabinet Vétérinaire Dr Karin Boel

Goed uitgeruste eenmanspraktijk voor kleine huisdieren en paarden gelegen in het centrum van Baasrode (deelgemeente van Dendermonde). De praktijk heeft nog een tweede vestiging in Hamme Sint-Anna. Klanten kunnen zo bediend worden op de vestiging die het dichtst in hun buurt ligt zodat lange verplaatsingen met de auto niet nodig zijn. Op de praktijken behandel ik de meeste soorten gezelschapsdieren: honden, katten, konijnen, fretten, kleine knaagdieren en vogels. Voor paarden kan er steeds een huisbezoek worden aangevraagd.

Alle raadplegingen gebeuren op afspraak, dus geen lange wachttijden. Heeft u een angstig dier of een dier dat niet goed overeen komt met andere dieren, dan wordt hiermee rekening gehouden bij het maken van de afspraak, zodat uw dier niet tussen andere dieren komt te zitten in de wachtzaal. Doordat ik alleen werk, ken ik als dierenarts de dossiers van mijn patiënten goed en kan ik ze goed opvolgen.

10km, Baasrode
Néerlandais
Cabinet Vétérinaire Virginie Remion

Notre cabinet vétérinaire dispose d'une salle d'attente, d'une salle de consultation/chirurgie et d'une salle d'hospitalisation avec une surveillance 24h/24. Nous sommes deux vétérinaires au sein du cabinet, ce qui nous permet d'assurer un service optimal. Nous pratiquons la médecine holistique et individualisée avec une large palette thérapeutique : Allopathie, homéopathie, phytotérapie/gemmothérapie, fleurs de bach, nutrition adaptée. Nous travaillons également en collaboration avec une ostéopathe, Sophie Sandron, qui complète notre arsenal thérapeutique.

Après 25 ans de médecine classique, face à l'emergence de maladies chroniques dans l'exercice de notre profession ( ex : problèmes de peau...), j'ai été amenée à m'intéresser à d'autres façons de soigner. J'ai obtenu mon diplôme à l'école belge d'homéopathie et suis également une formation avec ma collaboratrice, Aymée Bette, au CBHU, centre Bruxellois d'homéopathie uniciste. En homéopathie, les maladies sont dues à un déséquilibre de l'organisme et une tentative de celui-ci de revenir en équilibre. Le but du médecin homéopathe est donc de rééquilibrer l'organisme en profondeur au lieu de traîter uniquement les symptômes. Rééquilibrage en profondeur signifie qu'en traitant les symptômes, nous traitons en même temps les éventuels troubles du comportement concomitants. Cette magnifique médecine m'a redonné foi en l'art de guérir. Ma collaboratrice, Aymée Bette s'est intéressée à l'homéopathie et la médecine douce d'entrée de jeu. Nous suivons également de nombreux séminaires en médecine naturelle. Nous formons un excellent binôme.

16km, Schaerbeek
Français
...