VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

CaniCo : Comportementaliste canin

Néerlandais
Anglais
Recevez 20€ de crédit

Description

Als hondengedragsbegeleider ga ik serieus te werk: geen halfslachtige verslagen of korte begeleidingen. Ik graaf diep en ben ervan overtuigd dat ik jou en je hond enkel op deze manier grondig kan helpen. Ik streef ernaar het beste in je hond naar boven te halen en ook jij als baasje zal tijdens de begeleidingen groeien. Ik leer je je hond beter te begrijpen en geef je nuttige tips die je meteen kunt toepassen, maar verwacht van jou ook een open geest en een zin naar krachtige verbinding en communicatie met je hond. Soms stoot je als baasje op onverwachte problemen, heb je niet de band met je hond die je zou willen hebben, doet je hond dingen die je niet leuk vindt en weet je niet hoe je de situatie kan aanpakken. Als hondengedragsbegeleider met een sterk netwerk kan ik je verzekeren dat je er niet alleen voor staat. Er is altijd een weg, altijd een oplossing. Met de nodige liefde, geduld, compassie en connectie komen we samen een heel eind!

Nos engagements envers le bien-être animal

Je kunt gedrag zoals ‘zitten’, ‘liggen’ en ‘blijven’ trainen, en je kunt je hond trucjes leren – ze zijn handig om te hebben en leuk om te doen -. Maar… traditionele hondentraining bereidt je hond niet voor op het dagelijkse leven dat vol onverwachtse gebeurtenissen zit. Een hond blijft een hond en straffen of belonen zal het instinct van je hond niet veranderen. Met andere woorden, training is iets helemaal anders dan opvoeding. Bij CaniCo focussen we op een natuurlijke opvoeding, waarbij de wederzijdse samenwerking tussen mens en hond centraal staat.

Informations pratiques

Animaux acceptés
Chiens
Accepte de nouveaux clients
Oui
Lieu(x) de pratique
À domicile, Visioconférence
Vente d’accessoires ou autre
Non
Méthodes de paiement
Bancontact, Cash, Payconiq, Virement
Formations
hondengedragsbegeleiding (Connectiemethode), 2020 (Geert De Bolster)

Horaires

Lundi
08:30 - 19:00
Mardi
08:30 - 19:00
Mercredi
08:30 - 19:00
Jeudi
08:30 - 19:00
Vendredi
08:30 - 19:00
Samedi
09:00 - 13:00
Dimanche
educator-avatar-image
CaniCo : Comportementaliste canin

Comportementaliste canin

Middelkerke

Téléphone
-
GSM
+32 498 18 82 31
Site Web
Adresse
8433, Middelkerke
Programme Partenaire
Cherchez votre futur chien via Tipaw et recevez 20€ de crédit chez ce partenaire. Comment ? Envoyez et confirmez au moins 1 candidature pour un chiot.