VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Escapefarm : Éducateur et Comportementaliste canin

Français
Néerlandais
Anglais
Recevez 20€ de crédit

Description

Ieder baasje droomt van een welopgevoede hond die overal en altijd gehoorzaamt. Ook voor zijn eigen veiligheid is het super belangrijk dat jouw hond ten alle tijde luistert. Denk maar aan de situaties waar je je hond terug roept voor een wagen die voorbij rijdt of het commando Los vraagt om te vermijden dat hij iets gevaarlijks inslikt. Gehoorzaamheid start bij een goede band of relatie met je hond. Hoe meer quality time met je hond en dit zowel in training als in opvoeding en in spel, hoe groter de kans op succes. Als je hond leert dat alles bij zijn baasje gewoon fantastisch is, zal zijn will to please naar jou ook groter zijn. Daarom hechten we tijdens onze coaching veel belang aan het creëren van een super band (connectie) met je hond door wederzijds respect en vertrouwen. We leren je hoe je je hond nieuwe commando’s kan aanleren of gekende commando’s verder kan trainen op een positieve manier. Honden die positieve emotie’s ervaren tijdens het leren, leren gewoon veel sneller. We leren je hoe je deze training verder kan omzetten in de praktijk en hoe je deze in je dagelijkse opvoeding kan toepassen. We leren je allerlei leuke spelletjes die je kan doen met je hond om jullie band te versterken. Wederzijds vertrouwen is het belangrijkste om een hechte band te kunnen hebben met jouw hond. Tijdens het socialiseren is dit een zeer belangrijk aspect. Je moet op dat moment je hond begrijpen, zijn emotie’s kunnen zien en hierop inspelen. Dat creëert vertrouwen. Vandaar dat we bij een coaching eveneens graag wat extra informatie geven over het herkennen van lichaamstaal en stresssignalen bij honden.

Nos engagements envers le bien-être animal

Om elkaar te begrijpen moeten jullie dezelfde taal spreken. Onze hond moet onze taal leren. Denk hierbij aan al het aanleren van commando’s. Waarom zouden wij dan geen moeite doen om zijn taal beter te leren begrijpen? Ook begeleiden we je voor het afleren van ongewenst gedrag: een puppy die bijt op verboden voorwerpen, een hond die opspringt op bezoekers, een hond die voorwerpen steelt, een hond die trekt aan de lijn tijdens het wandelen,… Elke hond is uniek, met zijn eigen karaktertrekken, onzekerheden, driften,…. Met onze coaching op maat begeleiden we jou en jouw hond in functie van jouw wensen, de capaciteiten van je hond, zijn karakter, zijn ongewenst gedrag. We houden rekening met zijn omgeving, zijn verleden en zijn medische achtergrond. Kortom onze aanpak is bij elke hond anders en uniek.

Informations pratiques

Animaux acceptés
Chiens
Accepte de nouveaux clients
Oui
Lieu(x) de pratique
Propre structure, Lieu public, À domicile, Visioconférence
Vente d’accessoires ou autre
Oui
Méthodes de paiement
Cash, Payconiq, Virement
Formations
Online training modules, 2021 (Dierbewust.nl) Hondengedragstherapie, 2020 (Toscanzahoeve)

Horaires

Lundi
13:00 - 20:00
Mardi
09:00 - 12:00
Mercredi
13:00 - 20:00
Jeudi
Vendredi
09:00 - 12:00
Samedi
09:00 - 19:00
Dimanche
09:00 - 19:00
educator-avatar-image
Escapefarm : Éducateur et Comportementaliste canin

Éducateur et Comportementaliste canin

Kortenberg

Téléphone
-
GSM
+32 497 59 44 99
Site Web
Adresse
Heerbaan, 3078, Kortenberg
Programme Partenaire
Cherchez votre futur chien via Tipaw et recevez 20€ de crédit chez ce partenaire. Comment ? Envoyez et confirmez au moins 1 candidature pour un chiot.