VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Mies & Co : Éducateur et Comportementaliste canin

Néerlandais

Description

Puppytraining en opvoeding voor pups Een goede communicatie met je puppy vormt de bouwsteen voor een stevige band in de toekomst. Volg een puppytraining en laat je pup uitgroeien tot een aangenaam gezinslid. Opvoeding & training Via de connectiemethode krijg je inzicht in de taal en het gedrag van honden. We leren je hond om zich wenselijk te gedragen in elke situatie: thuis en op verplaatsing. Probleemgedrag Vertoont je hond moeilijk of onaanvaardbaar gedrag? Via een individuele gedragstraining maken we het voor jou en je hond fijn om samen te leven.

Nos engagements envers le bien-être animal

Eva gaat voor een positieve aanpak. De basis daarvoor? Een combinatie van de concept- en connectiemethode. In de connectiemethode staat een optimale relatie tussen hond en geleider centraal. In de conceptmethode worden de honden door specifieke spelletjes concepten aangeleerd waarop ze in alle reële omstandigheden kunnen terugvallen. Eva is lid van The Association Of Pet Dog Trainers For Belgium And The Netherlands.

Informations pratiques

Animaux acceptés

Chiens

Accepte de nouveaux clients

Oui

Lieu(x) de pratique

À domicile

Vente d'accessoires ou autre

Oui

Méthodes de paiement

Bancontact, Cash, Payconiq

Formations

Scent for Six, 2021 (The School of Canine Science) Dog Emotion and Cognition / Coursera / Duke, 2017 (Brian Hare (USA)) How to be a Concept Trainer, 2023 (Tom Mitchell (UK)) Hondengedragsbegeleider ‘specialist probleemgedrag‘, 2014 (Geert De Bolster) Hondengedragsbegeleider ‘instructeur‘, 2013 (Geert De Bolster)
...

Horaires

Lundi

08:00 - 19:00

Mardi

08:00 - 19:00

Mercredi

08:00 - 19:00

Jeudi

08:00 - 19:00

Vendredi

08:00 - 19:00

Samedi

08:00 - 19:00

Dimanche

educator-avatar-image
Mies & Co : Éducateur et Comportementaliste canin

Éducateur et Comportementaliste canin

Lierde

Téléphone

-

GSM

+32 496 29 71 07

Site Web

Adresse

9570, Lierde