VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Pet-Consulting : Éducateur et Comportementaliste canin

Anglais
Néerlandais
Français
Recevez 20€ de crédit

Description

Als honden – en kattenliefhebber deel ik al jaar en dag mijn leven met hen. En totdat mijn eerste Border Collie in mijn leven kwam was er nooit een vuiltje aan de lucht. Daantje AKA Dazzle vertoonde vele angsten, fobieën, agressie,…. en zorgde ervoor dat ik anders naar honden ben beginnen kijken. Dankzij hem volgde ik met succes een opleiding tot honden – en kattengedragstherapeut en ben ik al sinds meer dan tien jaar professioneel mensen en hun dier(en) aan het begeleiden om te komen tot een betere verstandhouding. Opvoedingslessen Uw hond trekt aan de leiband, valt uit naar andere honden, komt niet terug als je hem roept, is onzindelijk, breekt de boel af thuis, luistert niet naar bevelen, springt op tegen mensen, blaft om aandacht, is overactief…. Huisdieren die niet de nodige begeleiding of structuur krijgen maken met hun gedrag heel duidelijk dat het tijd is om actie te ondernemen voordat het helemaal de spuigaten uitloopt! Voorkom erger en neem contact op zodat u er dankzij mijn ondersteuning d.m.v. een aantal privélessen, in slaagt om uw huisdier gewenst en aangepast gedrag aan te leren! Deze privélessen, die ik ook geef voor puppy’s uiteraard, zijn dus op maat gemaakt van uzelf, jullie hond/puppy en zijn omgeving en bestaan zowel uit theorie als praktijk. U bepaalt wat u wil bereiken. Op basis daarvan stel ik de lessenreeks en de bijhorende documentatie samen. Gedragstherapie Soms echter zijn de voormelde gedragingen een symptoom van een ander – onderliggend probleem, waarvoor gedragstherapie zich opdringt. Deze bestaat uit het afnemen van een grondige gedragsanalyse om de oorzaak van het probleemgedrag te bepalen; op basis waarvan de gedragstraining kan uitgebouwd worden! U kan bij mij terecht voor alle probleemgedrag van hond en kat! Het kan hier o.a. gaan om: - Verlatingsangst - Angst, vrees en allerhande fobieën (vuurwerk, onweer, mensen, honden, paarden,…) - Agressie - Vreemd gedrag zoals staartjagen, vliegen happen (die er niet zijn), zelfmutilatie,… - Onzindelijkheid Uiteraard gebeurt dit alles in samenwerking met de dierenarts van jullie huisdier om een medische oorzaak uit te sluiten of – desgevallend – mee aan te pakken.

Nos engagements envers le bien-être animal

van het dier en het gezin waarmee hij of zij samenleeft. Het welzijn van u en uw huisdier(en) staat daarbij op de eerste plaats. Kristel Van Hoey is lid van de VZW Vereniging voor Diergedragsprofessionals voor hond en kat. Dit is een kwaliteitscontrole.

Informations pratiques

Animaux acceptés
Chiens, Chats
Accepte de nouveaux clients
Oui
Lieu(x) de pratique
Propre structure, Lieu public, À domicile, Visioconférence
Vente d’accessoires ou autre
Oui
Méthodes de paiement
Cash, Virement
Formations
Toegepast Diergedrag, 2011 (Postgraduaat) Behaviour Adjustment Training (Behandeling reactiviteit bij honden), 2014 (Grisha Steward) Lesgever Hondengedragsdeskundige (verlatingsangst), 2023 (Syntra West)

Horaires

Lundi
09:00 - 21:00
Mardi
09:00 - 21:00
Mercredi
09:00 - 21:00
Jeudi
09:00 - 21:00
Vendredi
09:00 - 21:00
Samedi
09:00 - 21:00
Dimanche
09:00 - 21:00
educator-avatar-image
Pet-Consulting : Éducateur et Comportementaliste canin

Éducateur et Comportementaliste canin

Jabbeke

Téléphone
-
GSM
+32 498 86 95 37
Site Web
Adresse
34 Mosselstraat, 8490, Jabbeke
Programme Partenaire
Cherchez votre futur chien via Tipaw et recevez 20€ de crédit chez ce partenaire. Comment ? Envoyez et confirmez au moins 1 candidature pour un chiot.