VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Silly's Cats and Dogs Salon de Toilettage

Néerlandais

Description du salon de toilettage

Al van in mijn kindertijd ben ik zot van dieren, ik heb altijd zoveel mogelijk beestjes rond mij willen hebben en toen is het idee ontstaan om een kattenhotel en een hondenkapsalon te beginnen. Na de nodige opleidingen en stages te volgen, ben ik dan in 2000 begonnen met het hondenkapsalon en in 2004 met het kattenhotel. Nu dus al meer dan 20 jaar ervaring met toiletteren van hondjes en meer dan 15 jaar katjes op hotel. I love it !

Hier wordt er op een rustige manier gewerkt met hondjes, altijd maar 2 of 3 hondjes per dag. Lekker rustig, geen bandwerk en geen stress voor de woefjes. Fijn een op een werken in een rustige omgeving.

Nos engagements envers le bien-être animal

Op een lieve en rustige manier de hondjes verzorgen, vertrouwen winnen, baasjes bewust maken van het belang van een goede vachtverzorging. Hoe beter de vacht verzorgd is, hoe lekker hun viervoetertje zich in zijn vel voelt. Ook de tijd nemen om een puppy te laten wennen aan een vachtverzorging, ze moeten het nog hun hele leven ondergaan hé.

Concrete voorbeelden:

Tijdens de verzorging, kijk ik de tandjes, oren, lijfje, vacht en huid na. vaak zie ik sluimerende problemen als eerste en kan ik de baasjes er attent op maken. Bijvoorbeeld een slecht gebit, ontstoken oortjes, een wondje of verdacht vlekje op de huid.

Services offerts

Accoutumance du chiot
Epilation
Tonte
Temps supplémentaire pour les chiens anxieux
Vidage des glandes anales
Démêlage
Coupe des ongles
Nettoyage des yeux et des oreilles
Bain
Trimming
Brossage
Coupe ciseaux
Débourrage
Traitement des poils

Informations pratiques

Nombre de toiletteurs
1
Animaux acceptés
Chiens
Accepte de nouveaux clients
Oui
Vente d’accessoires ou autre
Oui
Rendez-vous en ligne
Non
Méthodes de paiement
Cash, Payconiq
Parking
Oui
Visites à domicile
-
Self dog wash
Non
Formations
Hondentrimmer, 2002 (Zelfstandige)

Als u een jong hondje in uw gezin heeft opgenomen, maak dan zo vlug mogelijk een afspraak om de ukkie te laten wennen op tafel, ook al is er nog niet veel werk aan de vacht. Jong geleerd is oud gedaan, dit geldt ook voor dieren. Laat uw hondje niet te zwaar tafelen net voor die naar de kapper moet en zéker ook even uitlaten voor die naar de kapper moet.

Tarieven:  

De omstandigheden die bepalen hoeveel een vachtverzorging kost, hangt van verschillende factoren af: de grootte van de hond, zijn gedrag op tafel, de dikte en de conditie van de vacht,… Bij honden met klitten wordt er per uur aangerekend.

pro-avatar-image
Silly's Cats and Dogs Salon de Toilettage

Toiletteur

Herk-De-Stad

Téléphone
-
GSM
+32 494 24 11 13
Site Web
Adresse
23 Vogelzangstraat, 3540, Herk-De-Stad
Recherches associées