VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Accueil
Vétérinaires
VétérinairesJe suis un vétérinaire
FR
-
NL
Retour

Cabinet Vétérinaire Dr Christine Devos

Néerlandais

Description du cabinet

In Eine werk ik sinds 30 jaar als dierenarts kleine huisdieren (knaagdieren-pluimvee incl). Ik heb dan toch ook reeds wat ervaring opgedaan, blijf mij bijscholen op regelmatige basis. Ik volgde nog een tweetal jaren de cursus "vakdierenarts klein huisdieren" aan de veeartsenij school in Merelbeke (mijn diploma behaalde ik aan de veeartsenij school van Luik, toen in Anderlecht-Cureghem). Ik werk alleen, maar heb een nauwe samenwerking met collega's uit de buurt, zit ook in twee wachtdiensten (regio Oudenaarde tem Deinze-Aalter), en vind het ook leuk en verrijkend om regelmatig stagiaires over de vloer te krijgen (studenten diergeneeskunde , alsook dierenzorg). Ik opereer en beschik over digitale radiografie, alsook oer een bloed analyse toestel sinds enkele maanden!

Sinds mijn humaniora koos ik ervoor om dierenarts te worden. Vanaf ik kon lopen ging ik als eerste de dieren begroeten toen ik bij mijn grootouders op bezoek ging, met een speel valiesje om ze allemaal te genezen. Ik droomde er altijd al van om een job met dieren te doen. Toen ik in mijn laatste jaar op school zat, en we mochten een namiddag iemand uit ons toekomstig beroep ontmoeten, wist ik het direct. Ik mocht dan ook enkele keren mee lopen met een dierenarts, en ik was verloren. 

Mijn praktijk is gelegen in Eine, deelgemeente van Oudenaarde en redelijk gemakkelijk te bereiken, met ruime parkeerplaats.

Komende vanuit Gent: N60 volgen tot aan rondpunt met groot wit standbeeld "de koningin die uit het water komt", daar naar links rijden tot aan de volgende lichten, dan naar R richting Oudenaarde en de eerste straat R nemen en tot op het einde rijden.

Komende vanuit Oudenaarde via de N60: de ventweg nemen aan Samsonite, de N60 parallel volgen en de 2de straat R nemen, dan de eerste R en terug daarna de eerste R, Serpentstraat. 

Vanuit Oudenaarde : de Gentstraat volgen richting Eine, aan het kapsalon in de N de Tierestraat L inslaan in de Serpentstraat.

Nos engagements envers le bien-être animal

Ik probeer broodfokkerij te verbannen door de mensen zoveel mogelijk te sensibiliseren over dat item, wat moeilijk is, daar de dieren uit het buitenland blijven enorm aangeboden! Mijn hospitalisatie ruimte is sinds kort vergroot, wat het makkelijker maakt om mijn patiënten optimaal te verzorgen. Ik heb ook een quarantaine plaats voorzien, indien nodig, om zieke en besmettelijke dieren apart in te houden

Sinds januari 2020 werk ik uitsluitend op afspraak (tenzij tijdens de wachtdienst of bij dringende gevallen). Dit betekent dat eigenaars van katten niet samen zullen wachten met honden eigenaars. Zo zullen de katten zich minder angstig gaan voelen in de wachtkamer, of kunnen ze er zelfs vrij lopen. De wachttijden probeer ik dan ook zo kort mogelijk te houden, zodat er geen conflicten ontstaan in de wachtkamer

Services offerts

Examens complémentaires
Visite à domicile
Vermifuge
Vaccination
Consultation ordinaire
Stérilisation / castration
Accompagnement pour la gestation
Analyse du sang
Education du chiot
Prise en charge des animaux âgés
Gestion de la douleur et troubles neurologiques
Bilan Locomoteur
Conseils adoption/achat nouveau compagnon
Consultation "Douleur"
Laparoscopie
Chirurgie des tissus mous
Echographie
Prises de sang
Soins palliatifs et euthanasie
Dermatologie
Thérapie comportementale
Conseils nutritionnels
Mesure de la pression artérielle
Dentisterie
Microscopie
Radiographie
Hospitalisation
Chirurgie

Informations pratiques

Nombre de Vétérinaires

1

Animaux acceptés

Chiens, Chats

Accepte de nouveaux clients

Oui

Espace nutri-santé

-

Rendez-vous en ligne

Non

Méthodes de paiement

Cash, Bancontact, Payconiq

Parking

Oui

Visites à domicile

Oui

Diplômes

Dokter in de Diergeneeskunde, 1988 (Universiteit Luik)
...

Sinds kort kan ik zelf bloed stalen ontleden, wat de uitslagen versnelt en mij vlugger kan doen ingrijpen indien nodig.

Horaires

Lundi

09:00 - 20:00

Mardi

09:00 - 20:00

Mercredi

09:00 - 20:00

Jeudi

09:00 - 20:00

Vendredi

09:00 - 20:00

Samedi

10:00 - 12:00

Dimanche

Lundi

Disponible

Mardi

Disponible

Mercredi

Disponible

Jeudi

Disponible

Vendredi

Disponible

Samedi

Disponible

Dimanche

Disponible
pro-avatar-image
Cabinet Vétérinaire Dr Christine Devos

Vétérinaire

Oudenaarde

Téléphone

055 30 90 74

Site Web

Non

Adresse

66 Serpentstraat, 9700, Oudenaarde
Recherches associées